[container]

[row]

[col size=”4″]

[service title=”Starta & Driva Företag” icon=”gi gi-book”] 10 gånger om året skickas magasinet Starta & Driva Företag hem till nyblivna företagare. Här skriver vi om allt från hur man bygger sitt varumärke, finansierar sitt företag och hur man syns bättre på nätet till försäkringar, bokföring och marknadsföring. Vi låter entreprenörer, såväl nya som mer erfarna dela med sig av sina erfarenheter. Här får du även koll på de senaste nyheterna och trenderna.

Magasinet finns på alla NyföretagarCentrum och Almis kontor runt om i landet.

Teckna en prenumeration på startaochdriva.se

[/service]

[/col]

[col size=”4″]

[service title=”StartUp Bar” icon=”gi gi-glass”] Första onsdagen varje månad arrangerar vi ett avslappnat entreprenörsmingel dit alla är välkomna. Förutom trevlig stämning och spännande samtal bjuder vi in spännande entreprenörer att inspireras av.
StartUp Bar arrangeras i Stockholm och Jönköping. För information om var, när och hur, följ oss på

Facebook: Starta & Driva Företag
Instagram: startadriva
Twitter: Startadriva[/service]

[/col]

[col size=”4″]

[service title=”StartUp Box” icon=”fa fa-dropbox”]I företagsstarten är det mycket som ska fixas. Man behöver bland annat ett webbhotell för att bygga en hemsida, ett bokföringsprogram för att hålla koll på siffrorna och kontorsmaterial. Att skaffa allt är både kostsamt och tidskrävande. Därför har vi samlat mycket av det företagare behöver på startupbox.se. Alla erbjudanden i boxen är gratis.  

Registrera dig på startupbox.se. [/service]

[/col]

[/row]

[/container]