[container]

[col size=”12″]

[text_widget]

[lead_text]

Som samarbetspartner till Starta & Driva Företag har du möjlighet att möta dina kunder direkt. Delta i våra event eller skapa egna tillsammans med Starta & Driva Företag. Engagera och informera dina kunder och få värdefull feedback i ett attraktiva forum.

[/lead_text]

[/text_widget]

[/col]

[col size=”6″]

[icon_box title=”StartUp Bar” icon=”gi gi-celebration”]

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av Starta & Driva Företag som hålls på en rad olika platser i landet under året. Ideén är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkommen, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för alla som bara är nyfiken och funderar på att starta eget. Inbjuden blir du av Starta & Driva Företag via sociala medier, hemsidan startaochdriva.se eller via våra mailutskick och via NyföretagarCentrum.

 

StartUp Bar  arrangeras i Stockholm, Kalmar, Östersund, Sundsvall, Borås, Uppsala, Göteborg, Örnsköldsvik, Malmö och i Jönköping arrangerar vi StartUp Bar, ett attraktivt forum för småföretagare och entreprenörer. Mingla och skapa nya kontakter som är bra för ditt företagande.

 

[/icon_box]

[/col]

[col size=”6″]

[icon_box title=”Event & Mässor” icon=”gi gi-building”]

Under året arrangerar vi flera större event, smygläsningar och mycket mer. Vi kommer också att delta i marknadsaktiviter tillsammans med NyföretagarCentrum så som Almedalsveckan, Bazaren Café Starta Eget på Kulturhuset, mässan Eget Företag och Nyföretagarveckan som hålls på en rad olika platser i landet under året.

[/icon_box]

[/col]

[col size=”6″]

[icon_box title=”Marknadsföring på eventen” icon=”gi gi-heart”]

  • Presentation/talartid
  • Speed Consulting
  • Monter/ Exponering på plats
  • Produktprover/Goodiebags
  • Försäljning på plats
  • Tävlingar
  • Eget event

[/icon_box]

[button type=”primary” url=”http://startup-media.se/page-block/ja-jag-vill-na-alla-nystartade-foretag-i-sverige”]Ja, jag vill synas på eventen![/button]

[/col]

[/container]